Zakelijk kledingadvies voor de juiste look

Zakelijk kledingadiesAl jarenlang ben ik in het bezit van een eigen bedrijf. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat wij als bedrijf serieus genomen worden. Om ervoor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk gebeurd let ik tegenwoordig op een hoop dingen. Zo is het niet alleen belangrijk dat het haar netjes zit en de baard regelmatig wordt bijgewerkt, maar vind ik het ook erg belangrijk dat het personeel nette kleding draagt. Echter had ik zelf niet echt een idee wat van kleding toepasselijk zou zijn. Ik ben hier voor gaan zoeken naar zakelijk kledingadvies. Dit bleek dan ook een stuk lastiger te zijn dan dat ik vooraf had gedacht.

De zoektocht naar zakelijk kledingadvies

Voordat ik begon met zoeken ben ik na gaan denken over wat van bedrijven mij hier goed advies over zouden kunnen geven. In eerste instantie leek het me dan ook een goed idee om naar een kostuumwinkel te gaan. Toen ik hier aankwam en mijn vraag stelde gaf hij een vrij standaard antwoord. Dit was niet het zakelijk kledingadvies waarna ik op zoek was. Ik besloot dan ook mijn zoektocht naar het kledingadvies online voort te zetten. Na even gegoogled te hebben kwam ik uiteindelijk uit op een hele mooi site. Ik besloot dan ook om deze site een kans te geven. Ik heb contact met dit bedrijf opgenomen en een week later kon ik al bij hun terecht voor het zakelijk kledingadvies. Ik ben dan ook samen met een van mijn werknemers naar deze afspraak gegaan. Het was een bijzondere dag.

Het zakelijk kledingadvies

Toen ik samen met mijn werknemer naar dit bedrijf reed, hadden we het super gezellig in de auto. Daarnaast vertelde hij mij ook een aantal zakelijke dingen waar ik helemaal niet van op de hoogte was. Na de gezellige autorit kwamen we aan bij het bedrijf van het zakelijk kledingadvies. We liepen naar binnen en het eerste wat ons opviel was hoe het personeel gekleed was. Ze hadden allemaal een ander kostuum aan, maar het paste allemaal perfect bij elkaar. We zijn toen met zijn vieren om een tafel gaan zitten en ik heb toen het een ander uitgelegd over mijn bedrijf. Al gauw gaven ze ons erg goed zakelijk kledingadvies. Naast dat ze zakelijk kledingadvies gaven, lieten ze ons ook een aantal kledingstukken zien die zij verkopen. We hebben die dag besloten om alle zakelijke kleding bij dit bedrijf in te kopen. Toen we terug naar de zaak gingen, heb ik een formulier rond laten gaan waar mensen hun maat op konden schrijven. Ongeveer een week later heb ik de kleding besteld.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *