Goed Surinaams eten Eindhoven

Surinaams eten EindhovenJarenlang heb ik met mijn familie in Suriname gewoond. We hebben het hier erg naar ons zin gehad, alleen vanwege politieke redenen zijn we terug naar Nederland gegaan. Toen we hier in Nederland aankwamen moesten we enorm wennen aan een aantal dingen. Zo is het hier in Nederland erg vaak koud en is het eten erg saai. Het weer konden we dan nog wel aan wennen, maar het eten was echt vervelend. We hadden allemaal erg veel behoefte om minimaal een keer per week lekker Surinaams te eten. We besloten dan ook om op zoek te gaan naar Surinaams eten Eindhoven. Aangezien we niet uit Eindhoven kwamen, was dit een stuk lastiger dan verwacht.

De zoektocht naar Surinaams eten in Eindhoven

We hadden thuis dus besloten dat we graag regelmatig Surinaams zouden willen eten. Ik ben dan ook samen met mijn broertje gaan zoeken naar de mogelijkheden. In eerste instantie zijn we op de fiets gaan zoeken naar Surinaams eten, helaas leverde dit niets op. We moesten onze zoektocht dus online voortzetten. Toen we thuiskwamen zijn mijn broertje en ik dit dan ook direct gaan doen. We hebben beiden de laptop erbij gepakt en zijn gaan zoeken naar Surinaams eten. Ongeveer een half uur later kwam mijn broertje naar me toe en vertelde me dat hij een site had gevonden waar je Surinaams eten kon halen. Daarnaast was er ook de mogelijkheid om in het restaurant te eten. We zijn toen naar onze ouders gegaan en hebben laten zien wat we hadden gevonden. Ze vonden het er erg goed uitzien en we besloten dan ook om dit restaurant een kans te geven.

Het Surinaams eten

Nadat onze ouders toestemming hadden gegeven, hebben we het restaurant direct gebeld om te reserveren. Dit verliep erg soepel en de dezelfde avond konden we nog terecht voor het Surinaams eten in Eindhoven. Toen we bij het restaurant aankwamen viel de Surinaamse sfeer ons al gelijk op. We zijn gaan zitten en niet lang daarna konden we ons eten bestellen. Het eten was er erg snel en was echt super lekker. Toen we terug naar huis reden waren we allemaal super vrolijk. We wisten dan ook allemaal zeker dat dit de plaats zou zijn waar wij voortaan ons Surinaams eten zouden halen. Naast dat we hier tegenwoordig zelf altijd eten, hebben we ook een aantal vrienden van ons weten te overtuigen om hier te eten.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *