Een nieuwe kapper Maarssen nodig?

Kapper MaarssenAl jarenlang ging ik naar dezelfde kapper toe, echter is deze kapper pas geleden gestopt met knippen. Dat Zorgde er dan ook voor dat ik snel moest zoeken naar een nieuwe kapper. Dit was dan ook een stuk lastiger dan dat ik had verwacht. Er zijn wel een hoop kappers in mijn stad, alleen was er geen een waarvan ik wist dat hij ook echt goed knipte. Een aantal vrienden van mij hadden dan ook alleen maar negatieve reacties over de kappers in mijn stad. Ik moest dus echt zelf uit gaan zoeken welke kapper er wel goed was in mijn stad. Dit was iets waar ik niet op zat te wachten, maar wel echt nodig was. Ik had het al een tijdje uitgesteld en mijn haar was echt veels te lang geworden. Ik ben toen direct gaan zoeken naar een goede kapper bij mij in de stad. zoals ik al zei was dit geen makkelijke opgave.

De zoektocht naar een nieuwe kapper

Ik begon er steeds onverzorgd uit te zien en had echt snel een nieuwe kapper nodig. Ik besloot dan ook een kapper bij mij in de stad Maarssen een kans te geven. Echter had ik dit achteraf beter niet kunnen doen want dat kapsel zag er niet uit. Toen ik bij mijn vrienden aankwam werd ik letterlijk uitgelachen. Ze vroegen me naar welke kapper ik was geweest en ik vertelde ze dat dat een kapper was uit onze stad. Ze vertelden mij dat ze me al wel eens hadden verteld dat de kappers uit onze stad niet goed waren en dat ik een keertje mee moest naar hun kapper. Na even getwijfeld te hebben besloot ik dit dan ook te doen en ongeveer een week later gingen we samen naar hun vaste kapper. Ik vond dit best wel spannend, vooral omdat de vorige kapper mijn kapsel zo had verpest.

De nieuwe kapper

Een week later ging ik dus samen met mijn vrienden naar de andere kapper toe. Ik had van te voren al bedacht wat van kapsel ik wou en was erg benieuwd naar hoe deze kapper dit zou knippen. Toen ik er heen ging was ik best wel zenuwachtig, maar toen ik eenmaal aankwam niet meer. De kapper zag er erg professioneel uit en ik kon niet wachten om geknipt te worden. Toen ik in de kappersstoel zat merkte ik al gelijk dat deze kapper wel verstand had van zaken. Hij vertelde me dan ook dat vorige kapper die mijn haar had geknipt echt een amateur was. Hij is daarna begonnen met mijn haar en het resultaat was echt prachtig. Sinds dat moment is dit dan ook mijn vaste kapper.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *