Is het iets voor u burn out coach Den Haag ?

Wie burn out klachten definitief een halt wil toeroepen en daarmee een burn out voor wil zijn, die kan prima een beroep doen op een burn out coach. Een burn out is niet anders dan dat er te lang roofbouw gepleegd is en jij jezelf veel te kort hebt gedaan. Je raakt uitgeput en je herstelt niet meer. Daardoor krijgen de symptomen van stress vaak een lichamelijke uiting.

Relatieproblemen, gedoe op je werk of perfectionisme

Een burn out is de meest voorkomende aan werk gerelateerde klacht die er momenteel is. Duizenden en duizenden mensen komen met een burn out of met soortgelijke klachten thuis te zitten. Je bent helemaal op, voelt je overspannen en gedraagt je ook zo en het lijkt wel of je depressief bent: je hebt een burn out. Je ziet tegen de dag op, pal nadat je opgestaan bent. Een moeilijk lopende relatie, je niet prettig voelen op je werk maar ook perfectionisme en faalangst zijn vaak de oorzaken van een burn out.

Burn out coach pakt de problemen graag bij de bron aan

Kies je voor een burn out coach die je onder meer door Rebalancing weer in balans probeert te brengen, dan is het achterhalen van de oorzaken het eerste wat de coach zal doen. Alleen dan kan een burn out coach helpen om snel te herstellen. De burn out coach pakt de problemen namelijk graag bij de bron aan. Door het inschakelen van een burn out coach neem je stap voor stap de regie over je eigen leven weer in eigen handen. Je krijgt zo je eigen leven terug en begint langzaam maar zeker weer op een voor jou normaal niveau te functioneren. Je wilt weer mensen zien en voelt weer energie als je opgestaan bent.

Voorkomen is beter dan genezen, zeker als het een burn out betreft

Voel je dat je overspannen raakt? Met de burn out coach aan je zijde kun je interventies doorvoeren en kun je sneller de controle terugkrijgen over je leven, want die controle glipt je vaak uit handen. Neem daarom de symptomen van een burn out altijd serieus en schroom niet om dan al contact te zoeken met een burn out coach. Voorkomen is en blijft altijd beter dan genezen immers, zeker als het een burn out betreft. Een burn out kan niet alleen gevolgen hebben voor je carrière, je kunt ook sociaal gezien in een isolement raken.

Burn out coach Den Haag

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *