Betrouwbare tweedehands auto Den Haag

Tweedehands auto Den HaagHet is en blijft in zekere zin toch altijd weer een gok, de aankoop van een tweedehands auto. Als je de verkopers moet geloven dan sta je op het punt een auto zonder gebreken te kopen, de praktijk leert echter vaak anders.

Honderdduizenden auto’s beschikbaar op internet, van spotgoedkoop tot peperduur

De meeste mensen kopen een tweedehands auto op internet. Als je kijkt naar websites als Marktplaats en zeker ook Autowereld, dan heb je in elk geval wat te kiezen. Autowereld bijvoorbeeld, heeft elke dag opnieuw honderdduizenden tweedehands auto’s voor je in de aanbieding. Die auto’s zijn nogal verschillend. Zo koop je er een tweedehands auto voor een paar honderd euro, maar ook gewoon voor een ton.

Koop altijd een auto die APK gekeurd is

Belangrijk is bij de aankoop van een tweedehands auto dat de auto gekeurd is. Dat wil overigens nog niet zeggen dat de auto je een jaar lang moeiteloos van A naar B zal brengen. Een APK-keuring is slechts een momentopname. Een gebruikte tweedehands auto kan je altijd laten staan, zoals een nieuwe wagen dat ook kan doen. Wie nog enigszins verzekerd wil zijn van het kopen van een goede en betrouwbare occasion, die neemt iemand mee die verstand van zaken heeft. Soms kunnen die op basis van een geluidje of na een proefrit al een hele aardige inschatting maken van de staat van de auto.

Filter je eenvoudig naar de voor jou perfecte vierwieler

Op de online platforms filter je gemakkelijk de voor jou perfecte tweedehands auto. Je geeft je budget aan, je geeft aan in welke cirkel rondom je woonplaats je wilt zoeken en kunt daarnaast ook met merk en type auto aangeven, net als de brandstof, de kleur en de transmissie. Doe je dat, dan krijg je snel een lijst met voor jou geschikte tweedehands auto’s gepresenteerd.

Durf te onderhandelen ga niet te hoog zitten met je eerste bod

Een tweedehands auto kopen is een kwestie van onderhandelen en afdingen Slechts zelden wordt een auto voor de prijs verkocht die gevraagd wordt. Kwestie van durven en van kennis van zaken ook. Wees echter nooit angstig en geef aan wat je voor die tweedehands auto wenst te geven. Vaak zie je dat je bod meteen geaccepteerd wordt. Heb je dus nog te hoog geboden! Vergeet nooit dat de autoverkopers vaak een behoorlijke marge rekenen bij het tot stand komen van de vraagprijs.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *